Kekal Sihat & Cergas dengan FABLOUSFablous Global Sdn Bhd merupakan syarikat hak milik mutlak bumiputra yang beroperasi sepenuhnya dalam bidang Jualan Langsung dan diterajui sendiri oleh Primadona Tanahair, Dato' Sarimah Ahmad. Penyelidikan bertahun-tahun bersama pakar khususnya dari Mibelle Bio-Chemistry, Switzerland telah dilakukan sebelum tertubuhnya syarikat ini, dalam usaha mencari jawapan untuk tampil kekal sihat dan cergas.
Penuaan dan kesan-kesan yang tidak diingini berlaku apabila sel-sel penting dalam badan hilang keupayaan untuk diperbaharui semula apabila usia meningkat tua. Di Fablous segala permasalahan penuaan akan terjawab dengan mengembalikan keremajaan sel-sel tubuh serta merangsang dan meningkatkan sistem imunisasi dalam badan. Sel-sel baru ini menjadikan anda kelihatan lebih muda dengan kulit yang lebih halus serta gaya hidup baru yang sihat disamping keluarga tersayang.
Semua produk syarikat mempunyai kelulusan GMP, HALAL dan didaftarkan dengan Kementerian Kesihatan Malaysia. Ia selamat digunakan oleh semua golongan masyarakat.APA ITU STEM CELL "SEL INDUK"
 
"STEM CELL" adalah sel induk yang terdapat pada benda-benda hidup seperti manusia, haiwan dan tumbuhan. Jika manusia, "STEM CELL" terdapat pada URI & TALI PUSAT bayi yang baru lahir. Bagi orang Melayu, uri & tali pusat itu akan ditanam. Pada zaman sekarang, bagi golongan yang berada,"STEM CELL" anak mereka akan disimpan di "STEM CELL BANK". Sebenarnya "STEM CELL" itu boleh digunakan kembali jika bayi tadi mengidapi penyakit kronik. Tetapi kos penyimpanan amat mahal sehingga mencecah RM20,000 - RM100,000.
 

UTTWILER SPATLAUBER - POKOK EPAL SWITZERLAND

Epal ini tidak sama seperti epal yang terdapat di pasaraya atau kedai-kedai.
  • Jika buah epal ni jatuh ke tanah, ia tidak akan kecut atau busuk untuk jangkamasa 4 hingga 6 bulan....
  • Jika pokok atau buahnya tercedera, ia akan pulih dengan cepatnya....
Ini bermaksud "STEM CELL" pokok epal purba ini sangat KUAT...
PHYTOCELLTEC MALUS DOMESTICA
(SWISS APPLE STEM CELL)

Pada tahun 2008 "PhytoCellTec Malus Domestica" memenangi hadiah inovatif untuk ramuan yang terbaik di Eropah (dibangunkan oleh Mibelle Biochemistry) yang diekstrak daripada pokok epal Switzerland yang jarang ditemui dari kawasan luar bandar di Switzerland. Pokok epal Swiss ini mempunyai keupayaan untuk menyembuhkan diri sendiri dan bertahan lebih lama daripada jenis-jenis lain. Satu pasukan sains di Mibelle Biochemistry membuktikan bahawa dengan tahap kepekatan 0.1% daripada PhytoCellTec dapat memberi inspirasi kepada banyak sel-sel stem manusia yang menakjubkan sehingga 80% adalah formula rahsia yang kaya dan terkenal untuk aktif dan sihat. Majalah Vogue baru-baru ini melaporkan Wanita Pertama, Michelle Obama menggunakan produk dengan sel stem epal untuk mengurangkan kedut dan meremajakan kulit beliau.
PRODUK FABLOUS
Produk FABLOUS adalah berasaskan formula yang menggunakan sel stem epal Uttwiler Spatlauber, yang terkenal dengan keupayaan regenerasi sel yang hebat.
(Sila klik pada gambar untuk maklumat lanjut produk)
Klik pada gambar di atas atau klik sini untuk maklumat lanjut tentang produk.
Hubungi Stokis Fablous  yang sah di  012-3155968  untuk maklumat lanjut
dan untuk mendapatkan produk Fablous.Tempahan Produk :

Pembelian Produk Fablous Primadona

Nama:
Alamat :
Nombor H/P :
Pilihan Produk : Produk Fablous - Rm 225.00
Jus Aprina B17 Aprikot - Rm 120.00
Jus Xtravita B17 Daun Belalai Gajah - Rm 155.00
Jus Pati Durian Belanda - Rm 188.00
Set Supplement - Rm 688.00
(Jus B17 Aprina + Xtravita B17 Daun Belalai Gajah +Fablous)

Set Lengkap - Rm 1198.00
(Jus Pati Durian Belanda + JUS B17 Aprina + Xtravita B17 + Fablous + Sabah Snake Grass + Aprikot Kapsul + Oradalin + Bromelin )

Sabah Snake Grass Extraxt (Powder) - RM 150.00
Teh Belalai Gajah - RM 35.00
Teh Durian Belanda _ RM 59.00
Buku perubatan Al-Quraan - RM 50.00
Kapsul Bromelain - RM 98.00 ( 60 biji)
Kapsul Aprikot - RM 93.00 (50 biji)
Kapsul Oradalin - RM 169.00 (60 biji)
Kapsul Amigdalain - RM 210.00 (60 biji )
Email Anda:
Pilihan Bank Anda: Maybank - Account No : 562209-623233
Cimb - Account No: 1434-0001696-109
Untuk Pertanyaan... Sila Tinggalkan Pesanan Anda Disini !!!

This form powered by Freedback

Testimoni